Generera extra inkomster genom att investera i peer-to-peer lån

Som företagare med pengar i kassan letar man ständigt efter investeringsmöjligheter eftersom det inte ger mycket ränta att ha pengarna sittande på banken.

Problemet är ofta att olika typer av investeringar genererar extra administration och bokföring för ett företag och därför är det enklare att inte göra något.

Untie har vi tagit fasta på detta och integrerat automatisk bokföring, det enda du behöver göra är att knappa in vilka bokföringskonton som du vill använda (kontakta oss för att få hjälp med detta). Varje månad kan du eller den person som har hand om din redovisning ladda ned en fil som importeras till redovisningsprogrammet.

Genom Untie investerar du automatiskt i lån till andra företag och du behöver inte göra någon egen bedömning om låntagarnas kreditvärdighet. Vi hanterar allt åt dig och du behöver bara fundera på när du vill ta ut dina extra inkomster.

Vår målsättning är att generera en årlig avkastning om 10 – 15%. Inkomsterna som du erhåller betalar vi automatiskt ut varje dag, beroende på när de olika låntagarna betalar i månaden, och placerar dessa pengar i nya lån. Det här förfarandet gör att du får en mycket snabb ränta på ränta effekt.

Hur mycket gör då ränta på ränta effekten? Exempelvis, efter 5 års återkommande investeringar är den årliga räntan uppe på över 20% och efter 10 år är den över 40%. Om du börjar med att investera 100 000 kr betyder det att du årligen får en ränta på mer än 20 000 kr efter 5 år. Diagrammet nedan visar värdeutvecklingen för 100 000 kr investerat under 10 år.

“Compound interest is the eighth wonder of the world. He who understands it, earns it … he who doesn’t … pays it.” – Albert Einstein

Exemplet ovan utgår från en genomsnittlig total årlig avkastning om 13 procent.

Till skillnad från investeringar i fonder och aktier behöver du inte oroa dig för börsens svängningar utan kan se dina investeringar via Untie som en ränteplacering med hög avkastning.

Untie har utvecklat system för att hantera hela processen runt eventuella betalningsproblem och sköter detta som en del av tjänsten.

Vi som har skapat Untie är företagare som både har lånat pengar och investerat pengar under olika faser av vår resa. Untie är därför en tjänst som är framtagen efter våra egna behov.

Registrera dig idag och börja få automatisk avkastning här kan du enkelt räkna ut hur mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: