Säkra din pension och investera med hög avkastning i peer-to-peer lån

Ditt pensionssparande är sannolikt den långsiktigaste investering som du kommer att göra i ditt liv samtidigt som du inte har speciellt mycket kontroll. Du får förlita dig på de standardlösningar som bankerna vill låsa in dig i och hoppas att det inte finns för stora dolda avgifter som drar ned din avkastning.

Ett traditionellt pensionssparande har oftast en stor exponering mot börsens svängningar vilket ökar risken för dig som sparare.

Untie utgör ett alternativ för dig som vill säkra din pension på annat sätt och investera med hög avkastning och små resultatsvängningar.

Genom Untie investerar du automatiskt i lån till företag och du behöver inte göra någon egen bedömning om låntagarnas kreditvärdighet. Vi hanterar allt åt dig och du behöver bara fundera på när du vill ta ut dina extra inkomster.

Vår målsättning är att generera en årlig avkastning om 10 – 15%. Inkomsterna som du erhåller betalar vi automatiskt ut varje dag, beroende på när de olika låntagarna betalar i månaden, och placerar dessa pengar i nya lån. Det här förfarandet gör att du får en mycket snabb ränta på ränta effekt.

Hur mycket gör då ränta på ränta effekten? Exempelvis, efter 5 års återkommande investeringar är den årliga räntan uppe på över 20% och efter 10 år är den över 40%. Om du börjar med att investera 100 000 kr betyder det att du årligen får en ränta på mer än 20 000 kr efter 5 år. Diagrammet nedan visar värdeutvecklingen för 100 000 kr investerat under 10 år.

“Compound interest is the eighth wonder of the world. He who understands it, earns it … he who doesn’t … pays it.” – Albert Einstein

Exemplet ovan utgår från en genomsnittlig total årlig avkastning om 13 procent.

Till skillnad från investeringar i fonder och aktier behöver du inte oroa dig för börsens svängningar utan kan se dina investeringar via Untie som en ränteplacering med hög avkastning.

Untie har utvecklat system för att hantera hela processen runt eventuella betalningsproblem och sköter detta som en del av tjänsten.

Vi som har skapat Untie är företagare och individer som både har lånat pengar och investerat pengar under olika faser av vår resa. Untie är därför en tjänst som är framtagen efter våra egna behov.

Registrera dig idag och börja få automatisk avkastning genom att börja investera .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: