Finansiera ditt företags tillväxt genom företagslån

Som företagare och entreprenör driver man en ständig kamp för att öka tillväxten och upprätthålla likviditeten. Ibland behövs det kapital för att bygga en ny produkt, skapa nya lokaler eller kanske anställa mer personal på grund av en ny order vilken skapar ett likviditetsgap.

De vanligaste formerna av finansiering för företag som växer är antingen nyemissioner eller lån. Nackdelen med en nyemission är att du som ägare får ge bort en del av ditt företag och kanske till och med förlorar kontrollen över din skapelse. Finansiering genom nyemission bör ses som ett verktyg att använda innan du har kommit igång med din verksamhet och kanske inte har löpande intäkter.

I många fall är det därför bättre att ta in lånefinansiering så länge som du har goda möjligheter att återbetala lånet inom utsatt tid. När ditt företag har funnits i några år vet du oftast om det finns en ekonomisk bärighet i verksamheten men det kan ändå vara svårt att övertyga en bank att ge dig ett lån eller en checkkredit för att täcka dina likviditetsbehov, även om dessa är av kortsiktig natur.

Vi som har skapat Untie är företagare som både har varit låntagare och investerare under vår resa och vi har sett ett behov av enklare hantering av företagsfinansiering.

Som företagare i behov av kapital ställs du ofta inför massor av administration där du ska ta fram affärsplaner och budgetar. Vi på Untie kommer inte att tvinga dig till att ta fram en massa underlag som du inte redan har skapat för din egen räkning då vi tycker att du ska koncentrera dig på att driva din verksamhet. Vi bedömer istället vad vi kan se och lägger stor vikt vid om du har skött företagets ekonomi historiskt samt vad du ska använda pengarna till.

Klicka här för att testa vår tjänst idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: